Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان شرقی، از قطع کامل ارتباطات مسافربری با مرز ارمنستان و جمهوری خودمختار نخجوان از زمان شیوع ویروس کرونا خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، اروجعلی علیزاده، روز سه شنبه در چهارمین نشست شورای اطلاع رسانی و ستاد مبارزه با کرونا آذربایجان‌ شرقی با بیان اینکه ۹۹ درصد جابه‌جایی بار و مسافر از طریق حمل و نقل جاده‌ای انجام می‌شود، گفت: با توجه به وسعت این حوزه وظیفه سنگینی در راستای مدیریت موضوع داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وجود دو پایانه مرزی نوردوز و جلفا در آذربایجان شرقی، گفت: ارتباطمان با ارمنستان از طریق مرز نوردوز و با جمهوری خود مختار نخجوان از طریق جلفا برقرار می‌شود که به دنبال شیوع ویروس کرونا ۱۰۰ درصد ارتباطمان را از ششم اسفند ماه با ارمنستان قطع کردیم.

وی، گفت: ارتباطات مسافربریمان با جمهوری خودمختار نخجوان را نیز تا کنون قطع کرده‌ایم و ارتباطات تبادل کالا در پایانه مرزی ارمنستان از سیزدهم اسفند ماه قطع و از پنجم فروردین ماه از سر گرفته شد، اما ارتباط کالایی در پایانه مرزی جلفا از ابتدا تا کنون برقرار است.

به گزارش ایسنا، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان شرقی، یادآور شد: کلیه کامیون‌ها ضدعفونی و گندزدایی شده و سپس وارد ایران می‌شوند و برای تمامی رانندگانی که قصد سفر به ارمنستان یا جمهوری خودمختار نخجوان دارند، کارت سلامت صادر می‌شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: تمامی پروتکل‌های بهداشتی در ۱۳ پایانه‌ مسافربری آذربایجان شرقی اعم از توزیع محلول دستکش، ماسک و ضدعفونی رعایت می‌شود.

علیزاده، اضافه کرد: تب سنجی مسافران برای تشخیص علایم ظاهری و کاهش ظرفیت صندلی‌ها و تقلیل آن به یک نفر از پانزدهم اسفند ماه از اولین اقدامات انجام شده به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا بود.

وی با اشاره به گندزدایی و ضدعفونی اتوبوس‌های اداره کل راهداری تا هشتم فروردین ماه، اظهار کرد: پس از اجرای طرح ممنوعیت و محدودیت تردد پایانه‌هایمان تا به الان تعطیل بوده و از همان ابتدا ممنوعیت تردد به استان‌های قرمز مانند استان گیلان را داشتیم.

وی در ادامه از تعطیلی ۴۸ مجتمع خدمات رفاهی بین راهی خبر داد و گفت: فقط جایگاه‌های سوخت بین راهی دایر هستند که با رعایت پروتکل‌های بهداشتی فعالیت می‌کنند.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان شرقی از تداوم فعالیت ۴۱ راهدار خانه بین راهی این اداره کل خبر داد و گفت: همکاران این بخش شامل کار با یک سوم نیروها و دورکاری نمی‌شوند و با تمام توان پای کار هستند.

ابوالقاسم سلطانی، مدیر کل راه و شهرسازی آذربایجان‌ شرقی نیز در ادامه این جلسه با اشاره به کاهش ۵۸ الی ۹۳ درصدی تردد در حوزه‌های مختلف حمل و نقل هوایی، جاده‌ای و راه‌ آهن، اظهار کرد: در حوزه تردد با قطار، از ۲۸ اسفند ماه سال گذشته تا ۱۵ فروردین سال جاری، ۱۱ هزار و ۷۰۰ مسافر جابجا شدند که نسبت مدت مشابه سال گذشته کاهش ۹۳ درصدی را نشان می‌دهد.

وی همچنین از کاهش ۵۶ درصدی سفر با حمل و نقل جاده‌ای خبر داد و گفت: در ایام نوروز سال گذشته ۱۵ میلیون و ۴۰۰ هزار سفر و امسال ۶ میلیون و ۸۴۰ سفر انجام شده است.

وی در خاتمه گفت: در مورد سفر هوایی نیز ۲۲ هزار و ۴۹۱ مسافر از ۲۸ اسفند ماه سال گذشته تا ۱۵ فروردین ماه سال جاری جابجا شده‌اند، در مجموع پروازهای داخلی و خارجی کاهش ۵۸ درصدی داشتند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: حمل و نقل جاده ای جمهوری خودمختار آذربایجان شرقی کل راهداری سال گذشته اسفند ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۶۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله

به گزارش خبرگزاری مهر، مالک رحمتی در جلسه مشترک با قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء که با موضوع پروژه محور جلفا- کلاله برگزار شد، افزود: از روزی که قرار شد این پروژه شروع شود، قرارگاه عاشورا به بهترین شکل ممکن کار را آغاز کردند، هرچند که انتظار بیش از اینهاست.

وی ادامه داد: همه باید با تسهیل‌گری و همراهی با این پروژه نقش خود را ایفا کنند تا به هدف بزرگی که نظام به دنبال آن است با کمک همدیگر برسیم.

رحمتی افزود: آن‌چه که در این پروژه اتفاق افتاده یک پیگیری بسیار مهم و دیپلماسی موفقی بود که در دولت سیزدهم رقم خورد، چرا که در ترانزیت بین‌المللی به دنبال یک شیطنتی بودند که ایران را حذف کنند، اما به برکت دیپلماسی و پیگیری موفق و مؤثر دولت، کشورهای همسایه نقش فعال ایران را در این حوزه پذیرفتند و در حال حاضر، حفظ جایگاه استراتژیک ایران در منطقه قفقاز و عینیت‌بخشی به اثرگذاری بین‌المللی کشورمان منوط به اتمام این پروژه است.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه توسعه متوازن استان‌ها از اولویت‌های دولت است، گفت: ما در آذربایجان شرقی منطقه آزادی را داریم که برای کشور ارزآوری دارد و برای استان نیز یک شاهراه اقتصادی محسوب می‌شود و اگر ما بین‌المللی، ملی، استانی، شهرستانی و حتی روستایی به موضوع نگاه کنیم، اهمیت بالای این جاده مشخص می‌شود و از همه ابعاد، استراتژیک بودن این جاده محرز است و هیچ بهانه‌ای برای همراهی نکردن وجود ندارد.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه موضوع ترانزیت در بحث توسعه بسیار مهم است، گفت: اگر در این مسیر به دنبال رونق اقتصادی هستیم باید ترانزیت رونق بگیرد و اگر این جاده محقق شود، ترانزیت رونق خواهد گرفت و به دنبال آن جدای از فواید اقتصادی که به دنبال خواهد داشت، جذب گردشگر هم اتفاق خواهد افتاد.

رحمتی ادامه داد: یکی از سیاست‌هایی که در استان حتماً باید به آن کمک کنیم تا اقتصاد و توسعه اقتصادی ما وابسته به نفت نباشد، توسعه گردشگری است و همه ظرفیت‌های لازم برای این امر در منطقه ارس جمع شده است.

وی گفت: در طول این ۱۰۷ کیلومتر، تعداد زیادی روستا وجود دارد که اگر این جاده احداث شود، خدمت رسانی به آنها افزایش خواهد یافت و به رشد، کارآمدی و توسعه منطقه آزاد نیز کمک خواهد کرد.

رحمتی از تشکیل یک کمیته ویژه برای پیگیری این پروژه خبر داد و گفت: این کمیته به ریاست استاندار، ماهانه تشکیل می‌شود و کار هماهنگی دستگاه‌ها و تصمیمات استانی را برعهده خواهد داشت.

استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: نگاه قرارگاه خاتم‌الانبیاء به پروژه اقتصادی نبوده و ماموریت‌محور است، ما نیز وظیفه داریم از دولت و سازمان برنامه و بودجه پیگیری‌های لازم را برای تخصیص اعتبار آن انجام دهیم.

رحمتی با تاکید بر اینکه تقسیم کار در چنین پروژه مهمی از اهمیت بالایی برخوردار است، اظهار داشت: شرایط پروژه ایجاب می‌کند پراکندگی کارگاه‌ها را افزایش دهیم تا سرعت پیشرفت آن بیشتر شود.

استاندار آذربایجان شرقی بر رعایت زمان‌بندی اجرای پروژه تاکید کرد و افزود: انجام زمان‌بندی برای اجرا و اتمام این پروژه از اهمیت بالایی برخوردار بوده و لازمه آن تحویل نقشه‌ها توسط کارفرما و انجام مطالعات زیست محیطی است.

رحمتی در پایان تاکید کرد: در طول مسیر پروژه ۱۰۷ کیلومتری، چند نقطه برای احداث مجتمع‌های رفاهی برای ارائه خدمات به مردم و مسافران در نظر گرفته شود تا اجرای پروژه برای مسافران و مردم خسته‌کننده نباشد.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: این پروژه، جاده‌ای خواهد بود که کشورهای همسایه ما از آن استفاده خواهند کرد، بنابراین قرارگاه در کنار کارهای خوبی که همیشه انجام داده، به این منطقه نیز حساسیت ویژه‌ای داشته و از آخرین مطالعات، دانش علمی و تکنولوژی بهره گیرد تا یک افتخار دیگری رقم بخورد.

کد خبر 6096094

دیگر خبرها

  • تشدید سامانه بارشی در آذربایجان شرقی
  • تصادف ۱۷۱ خودرو طی ۷۲ ساعت گذشته در آذربایجان شرقی
  • تصادف ۱۷۱ خودرو در سه روز گذشته در آذربایجان شرقی
  • تشدید سامانه بارشی در آذربایجان شرقی از عصر فردا
  • ۱۰ مصدوم بر اثر تصادف زنجیره‌ای در محور بستان آباد - تبریز
  • واریز ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان به دهیاریهای آذربایجان شرقی
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • آخرین وضعیت از سیل شهرستان شبستر
  • سانحه رانندگی در جاده شبستر - صوفیان سه کشته و چهار مصدوم بر جا گذاشت