Web Analytics Made Easy - Statcounter

داوودی ضمن آنکه خواهان حضور رئیس‌جمهور در شهرستان سراب شد، از او خواست تا فکری به حال صنایع مادر آذربایجان‌شرقی کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، یوسف داوودی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه سیاسی آناج با اشاره به سفر حجت‌الاسلام روحانی به تبریز در تشریح مطالبات مردم از رئیس‌جمهور ابراز داشت: مسلماً از آقای روحانی درخواست خواهیم کرد تا به مشکلات موجود در استان‌مان سر‌ و‌ سامان دهند و یکی از مطالبات‌مان رسیدگی به وضعیت جاده‌ها و آزاد‌ راه‌ها خواهد بود چراکه میزان تلفات جاده‌ای آذربایجان‌شرقی سر به فلک کشیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از آنجایی که استان آذربایجان‌شرقی با چندین کشور خارجی همسایه است و پل ارتباطی بین استان‌های غربی و شمالی به حساب می‌آید درنتیجه وجود جاده‌های سالم و بی‌خطر حائز اهمیت می‌باشد.

نماینده‌ی مردم سراب در مجلس شورای اسلامی صنایع مادر موجود در استان را به‌مانند «نفت» دانست و خاطرنشان ساخت: باید به صنایع آذربایجان‌شرقی توجه ویژه‌ای داشت، چرا باید مس ورزقان و سراب با وجود این که صدها میلیارد تومان در گذشته هزینه برداشته‌اند هنوز به بهره‌برداری نرسیده باشد؟ این گونه موارد دلیلی بر وجود مشکلات اساسی در صنایع هستند.

وی اذعان کرد: برخی از صنایع موجود در استان تعطیل شده‌اند، لذا از ریاست جمهوری انتظار داریم صنایع فعال را تشویق کرده و برای حل مشکلات صنایع تعطیل چاره‌ای بیندیشند.

داوودی حل مشکل راه‌آهن میانه_بستان‌آباد و تبریز را امری ضروری دانست و تاکید داشت: به خاطر موقعیت ویژه‌ای که استان آذربایجان‌شرقی از آن بهره‌مند است باید به راه‌آهن‌های استان توجه ویژه‌ای داشت.

وی ادامه داد: هرچند تبریز به عنوان پایتخت گردشگری در سال ۲۰۱۸ نام‌گذاری شده اما آن‌طور که شایسته است متاسفانه به تبریز اهمیت چندانی نداده‌اند، لذا باید به استان ما براساس تعداد جمعیت و قوانین سهمی را که مستحق دریافت آن است لحاظ کنند.

عضو کمیسیون کشاورزی، بیکاری را یکی از معضلات استانی خواند و عنوان کرد: بسیاری از چارت‌ها و پست‌های سازمانی در استان ما خالی مانده‌اند که باید جذب نیرو داشته باشند لذا دولتمردان باید در این خصوص فکری بکنند و هیچ‌کدام از آن صندلی‌ها خالی نمانند تا بلکه با این قدم اندکی از مشکلات بیکاری جوانان حل شود.

وی با بیان این که اگر آقای روحانی یک روز بیشتر در استان بمانند بهتر خواهد بود، منذکر شد: مردم شهر‌های مختلف انتظار دارند که رئیس‌جمهور طی هشت سال ریاست ‌جمهوری لااقل یک بار از شهر آنها دیدن کنند و به حل مشکلات آنها بپردازند.

داوودی در پایان اذعان‌ داشت: بنده رسما از طریق مجلس درخواست کتبی خود را به ریاست‌جمهوری اعلام کرده و خواستار این شده‌ام که طی سفری که به تبریز خواهند داشت از سراب نیز دیدن کنند و حضوری با مردم آنجا صحبتی داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۱۳۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: حیدر فتح‌زاده در نشستی با معاونان شورای نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه کشور اظهار کرد:  بخش اعظمی از سهم ارزش افزوده استان مربوط به بخش معدن بوده و بر اساس آمارگیری سال گذشته حدود ۱۳.۷ درصد سهم ارزش افزوده معدن کل کشور در آذربایجان شرقی است.

وی اضافه کرد: حدود ۱۸ هزار و ۱۷۳ میلیارد تومان در بخش معدن استان سرمایه گذاری شده و میزان اشتغال این بخش هفت هزار و ۸۲۷ نفر است.

وی وضعیت نرخ مشارکت و نرخ بیکاری استان را مطلوب دانست و افزود: ۴۲ درصد ارزش افزوده استان مربوط به صنعت و معدن، ۹ درصد در بخش کشاورزی و مابقی ارزش افزوده استان در بخش خدمات است.

فتح زاده افزود: اصلی‌ترین قابلیت فراروی توسعه استان، تعدد و توانمندی بخش خصوصی استان است که توانسته بخش اعظم فرصت‌ها و منابع توسعه در استان از جمله اراضی حاصلخیز، معادن، بازار خدمات، مرز و ... را در مسیر فرآوری و مولدسازی قرار دهد و با هدایت سرمایه‌گذاری‌های گسترده و ایجاد کارگاه‌ها و کارخانه‌های متنوع، بستر مطلوبی برای ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی فراهم سازند.

وی گفت: بر اساس آخرین برآوردهای مرکز آمار ایران این استان با ۴ میلیون و ۷۵ هزار نفر جمعیت دارای ۲۳ شهرستان، ۷۲ شهر، ۱۴۲ دهستان و ۵۲ بخش است. تبریز به عنوان پرجمعیت ترین شهر آذربایجان شرقی، ۴۱ درصد جمعیت استان را به خود اختصاص داده است.

فتح‌زاده تصریح کرد: آذربایجان شرقی ۲۳۵ کیلومتر مرز مشترک با کشورهای آذربایجان و ارمنستان دارد و سهم ارزش افزوده این استان از کل کشور ۳.۶ درصد است.

دیگر خبرها

  • تصادف ۱۷۱ خودرو طی ۷۲ ساعت گذشته در آذربایجان شرقی
  • تشدید سامانه بارشی در آذربایجان شرقی از عصر فردا
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • ۱۰ مصدوم بر اثر تصادف زنجیره‌ای در محور بستان آباد - تبریز
  • کاهش ۱۰ درصدی تلفات جاده‌ای در تعطیلات جاری/ فوت ۱۰۹ نفر 
  • آغاز طرح ملی طوبی در تبریز
  • معرفی نفرات برتر مسابقات کشوری شطرنج در مراغه
  • تصادف در محور اهر-تبریز ۹ نفر را روانه بیمارستان کرد
  • وقوع سیل در برخی مناطق آذربایجان شرقی
  • قهرمانی تیم درناباطری تبریز در مسابقات والیبال ساحلی مراغه